Ook dit jaar rekent Ichtus Leuven op de medewerking van studenten die hun tijd, kot en passie voor Bijbelstudie delen met de groep. Op kringavonden, die gebruikelijk om de twee weken doorgaan, stellen 7 kringleiders zich beschikbaar om samen met een tiental studenten samen te komen, te koken, te bidden, te Bijbellezen, te aanbidden. Hieronder stellen ze zich alle acht aan u voor!

Kring I(nternationaal): Rianne

1 RianneHa! Graag stel ik me even voor als een van de kringleiders van 2015/2016. Ik ben Rianne, 21 jaar, kom uit Nederland. Wat mij in Leuven brengt is de muziek. Met veel plezier studeer ik nu 3 jaar cello op het Lemmensinstituut. Verder hou ik enorm van koken, boeken (waar háál je de tijd vandaan??) en van mijn vriend. Dit jaar zet ik me dus in als kringleidster. Ik hoop, samen met mijn nog onbekende fantastische kring, veel mooie avonden, lekker eten en gezelligheid mee te maken en God steeds meer en beter te leren kennen. Hopelijk tot snel!


Hi! I’d love to introduce myself as one of the small group leaders of 2015/2016. My name is Rianne, I am 21 years old, from the Netherlands. What brings me to Leuven is music. With much enjoyment I have now been studying cello for 3 years in ‘Lemmensinstituut’. Furthermore I have a great love for cooking, books (where do you find the time for it??) and my boyfriend. This year I’ll be active as a small group leader. I hope to enjoy many good nights, good food and cosiness and to get to know God more and better, along with my now still unknown, fantastic community group. See you soon hopefully!


Kring II: Sara

foto sara.jpgHaai! Mijn naam is Sara, ik ben 20 jaar en ik studeer Psychologie (en nee, je hoeft niet bang te zijn: ik probeer je niet heel de tijd te analyseren, en ik kan je gedachten ook niet lezen, zoals velen denken). Ik hou van creatief bezig zijn zoals muziek spelen, tekenen, schilderen, … en probeer dit ook te verwerken in mijn Christelijk leven, zodat Christen zijn niet een saaie bedoening wordt vol dingen die je ‘moet’ doen, maar meer een relatie met een levende God waar je zelfs graag tijd voor opzij zet om Hem beter te leren kennen. Ik kijk er naar uit om samen met jullie dieper te gaan in de Bijbel en meer te leren van wat God ons wil zeggen! En oh ja: ik hou ook van koken, dus dat komt helemaal goed!


Kring III: Sjoukje

Hoihoi! foto-sjoukjeIk ben Sjoukje, 24 jaar, en zoals mijn naam al doet vermoeden, kom ik uit Nederland. Meer specifiek: uit het hoge Noorden dat men ook wel Friesland noemt. Twee jaar geleden durfde ik eindelijk de lange reis aan die mij naar Leuven bracht. Hoewel ik opgegroeid ben tussen de barbaarse Friezen, heb ik me ondertussen redelijk goed aangepast aan het beschaafde leven in Leuven. Ichtus heeft daar een grote rol ingespeeld, deze fantastisch leuke groep heeft ervoor gezorgd dat ik mij helemaal thuis voel in Leuven. Door alle kringavonden en gezamenlijke avonden heb ik toffe mensen ontmoet, vriendschappen gemaakt en diepgaande gesprekken gehouden.

Maar boven alles heb ik, samen met deze mensen, steeds meer van God mogen ontdekken. En dat gun ik jou ook! Dit jaar wil ik mij inzetten als kringleider om samen met jou God verder te ontdekken. Daarnaast hoop ik ook jou beter te leren kennen door bijvoorbeeld samen te eten of een kopje thee te drinken. Ik heb er superveel zin in, jij ook?


Kring IV: Lucas

lucasHey, mijn naam is Lucas en ik ben 22 jaar, ik begin aan mijn 6e en laatste jaar als Burgerlijk Ingenieur Architect. Je zult mij al snel herkennen aan mijn lengte (nee, ik ben niet gegroeid sinds de laatste keer dat je me zag en, nee, ik doe geen basketbal…) en aan mijn West-Vlaams accent (dat na 5 jaar Leuven er toch behoorlijk op achteruit gegaan is…) Ik hou van films en series kijken, fietsen, wandelen, frisbeen, tekenen, gamen, muziek luisteren, flyers en poster ontwerpen, creatief bezig zijn in het algemeen eigenlijk …
Dit jaar hoop ik opnieuw een hechte band te vormen met de kring, samen onze relatie met God en elkaar te versterken, samen geestelijk te groeien, veel lachen, lekker eten, en er vooral een gezellige tijd van te maken! Ik heb er alvast enorm veel zin en kijk ernaar uit wat het komende jaar te beiden heeft.

Tot in Ichtus!


Kring V: Bouke

boukeHey, ik ben Bouke, 21 jaar, en begin na drie jaar theologie aan de studie toegepaste taalkunde. Ik ben geboren en getogen in Nederland en woon inmiddels drie jaar met veel plezier in Leuven. Na een jaar afwezigheid bij Ichtus door een drukke agenda ben ik dit jaar weer terug.

Ik geloof dat we bij God mogen komen zoals we zijn, zodat Hij ons kan veranderen om steeds meer te gaan lijken op Jezus. De Ichtuskring heb ik leren kennen als een plek waar we samen kunnen leren over God en groeien naar Zijn beeld en waar plaats is voor iedereen. Samen gaan we er vast en zeker een mooi jaar van maken!


Kring VI: Yael

14488956_1860452000851931_44378854_oHey! Mijn naam is Yaël en ik ben 19 jaar. Ik zit nu in mijn tweede jaar Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. In mijn vrije tijd speel is graag piano, ookal heb ik niet veel vrije tijd. Studie, Ichtus, band, activiteiten van mijn kerk.. zorgen ervoor dat ik een drukke agenda heb, maar ik maak nog graag een plaatsje vrij om een kring te leiden. Mijn kotgenoot Elise zal mij wat helpen indien het een beetje te druk wordt.

Mijn passie is God dienen en mensen dichter bij God te brengen. Ik hoop dus echt dat we samen dit jaar God nog beter mogen leren kennen. Ik kijk er alvast naar uit!


Kring VII: Esther

foto-websiteHey! Ik ben Esther, 20 jaar en ik zit in mijn eerste master psychologie. Deze richting koos ik omdat ik een passie en bewogenheid heb voor mensen. Daarnaast heb ik een passie voor God en in de toekomst zou ik deze twee heel graag combineren. Ik geloof dat God in staat is om mensenlevens ingrijpend te veranderen, herstellen… Ik hou van boeken lezen, met vrienden afspreken, reizen en nieuwe culturen leren kennen… Indien je meer te weten wilt komen over mij moet je maar aan mijn mouw trekken tijdens de Ichtusactiviteiten. Dit jaar ben ik kringcoördinator van Ichtus Leuven. De kringen zijn essentieel in onze studentenvereniging en ik wil me hier dan ook volledig voor inzetten. Zaken als acceptatie, persoonlijke en geestelijke groei, respect, vertrouwelijkheid, vriendschap… wil ik verwezenlijkt zien in de kringen. Daarnaast ben ik ook pastoraal aanspreekpunt. Wanneer je met iets zit dat je graag eens met iemand zou delen, sta ik altijd open voor een babbel. Ik ben er zeker van dat dit een boeiend academiejaar zal worden waarbij God steeds meer centraal mag staan in onze vereniging en persoonlijke levens.


 

Advertenties