web

Naar goede gewoonte zijn er dit jaar opnieuw twee praesidiumleden die zich op zullen stellen als eindverantwoordelijke voor de muzikale aanbidding op de gemeenschappelijke avonden. Ze stellen zichzelf en hun visie hieronder kort even voor.


Muziekteam: Manasse en Sara

Hee daar! Wij zijn Manasse en Sara: twee studenten enthousiast om Gods werk doorheen Ichtus te doen, met een passie voor muziek en een visie voor muzikale aanbidding. Hoewel wij geloven dat aanbidden zoveel meer is dan God prijzen doorheen onze liederen, beseffen we wel dat muziek een grote impact kan hebben op je relatie met God. Muziek heeft een manier om onze gedachten volledig op Hem te richten, om ons te raken zoals geen enkel ander medium dat kan. Doorheen de Bijbel zien we tal van liederen, zowel doorheen moeilijke tijden als op heel vreugdevolle momenten. Dat voorbeeld willen wij dan ook nastreven: naar God uitreiken wat we ook doormaken en samen met onze leden ervaren hoe dat via muziek mogelijk is.


Hoewel deze twee het helemaal zien zitten, houdt dit echter niet in dat er geen nood is aan muzikanten en zanger(e)s(sen). Het aanbidden van God door (o.a.) muziek en zang is niet enkel mooi maar tevens belangrijk, en daarom willen we beroepen op mensen in de studentengroep. Speel je een instrument, beschik je over een mooie stem of ken je mooie aanbiddingsliederen: spreek Manasse of Sara zeker aan of laat hieronder een reactie achter! Ook zal er op het inschrijvingsformulier voor lidmaatschap ruimte zijn om aan te geven of je een instrument bespeelt en of je eens mee zou willen spelen. Grijp de kans om je muzikaal talent te gebruiken voor de Heer en om je vaardigheden uit te breiden  door eens deel te nemen aan het verzorgen van de worship op een gemeenschappelijke avond. De stuurgroep zal je er enkel in steunen. Zowel jij als de hele groep zullen een ervaring rijker zijn! Want Zijn naam zij geprezen!


Geef gerust hieronder voorstellen, ideeën of bemoedigingen mee omtrent aanbidding.

Advertenties